Indtaling

Få indtaling af professionelle stemmer. Vi har både mandestemme og kvindestemme.

Mandestemme

Anders Skotlander har som mandlig speaker i mere end tyve år leveres speaks til reklamefilm og tv-programmer.

Toyota TV-reklame

Kunde: Toyota Danmark
Bureau: The & Partnership
Studie: Lee Studio
Mandestemme: Anders Skotlander

British Airways TV-reklame

Kunde: British Airways
Mandestemme: Anders Skotlander

Korrespondenterne TV 2

Kunde: TV 2 Nyhederne
Mandestemme: Anders Skotlander

E-learning

Kvindestemme

Har du brug for en dygtig damestemme? Så er Titte Skotlander Hansen et oplagt bud.

Jyske Bank TV-reklame

Kunde: Jyske Bank
Filmproduktion: Mayday Film A/S
Kvindestemme: Titte Skotlander Hansen

Fuld Plade TV 2

Kunde: Metronome Productions A/S
Kvindestemme: Titte Skotlander Hansen

E-learning

Kunde: VoiceArchive
Kvindestemme: Titte Skotlander Hansen

Vi kan indtale dine tekster

Tag fat i os idag og få et uforpligtende tilbud.

Indtaling af mandestemme eller kvindestemme

Titte og Anders Skotlander laver speak for en lang række virksomheder, lydstudier, tv- og radiostationer. En god indtaling gør budskabet helt klart og let forståeligt. Ofte er det ganske få minutter - eller sekunder - der skal bruges, før budskabet skal kunne afkodes. Det kræver en professionel speaker. 

Indtaling af firmaprofiler

Når en virksomhed på få minutter skal fortælle sin historie, sine værdier eller en konkret case, benytter flere og flere en firmaprofil. Her er indtaling en vigtig del af successen.

Indtaleren skal - om det er en mandestemme eller kvindestemme - lynhurtigt fange seeren eller lytteren og skabe troværdighed uden at fylde for meget. En dygtig indtaler formår at trække sig selv i baggrunden og lade ordene komme forrest.

Derfor er det vigtigt før optagelsen startes, at du som afsender har helt styr på stilen og tonen i firmaprofilen. Skal det være roligt og afdæmpet? Skal det være kækt og humoristisk? Man kan ikke

Indtaling af instore reklamer

Når du bevæger dig igennem en butik, hører du dem ofte. Stemmerne. Dem der prøver at sælge dig dit og dat. Men mange går blot forbi. Indtaling af instore reklamer er nemlig en disciplin i sig selv.

Det kræver en troværdig stemme, der ikke fjerner fokus fra produktet. En indtaler der forstår at sætte sig selv bagved budskabet.

Det er vi faktisk ret gode til. Vi har lavet speak af instore reklamer for blandt andre Nilfisk i en lang årrække. Så har du været i byggemarkedet, har du helt sikkert hørt vores mandestemme fortælle hvordan du samler og benytter en højtryksrenser.

Kontakt os gerne for et demo på din instore reklame.

Indtaling af explainer video

Skal dit budskab forklares på en sjov og let tilgængelig måde, er der flere der benytter sig af en såkaldt explainer video. Vi har lavet en del indtaling til explainer video. Se et par eksempler her:

Indtaling af e-learning

E-learning er en god og effektiv måde at undervise en stor gruppe mennesker via computer. Tit vil der være tale om instruktioner af it-systemer, sikkerhedsundervisning, efteruddannelse og HR. Vi har stor erfaring med at lave den rette indtaling til netop e-learning.

Der vil ofte være store mængder af tekst, der indtales roligt og pædagogisk. Et sådant e-learningforløb vil ofte vare over en time, så det er meget vigtigt at stemmen er god til at formidle budskaber på en myndig men ikke trættende og monoton måde. Derfor er det faktisk vigtigt at vælge en god indtaler, der giver modtageren en god oplevelse.

Her kommer et par eksempler:

Indtaling af telefonsvarer

Når en kunde ringer til din virksomhed, er stemmen der byder velkommen det første møde. En professionel indtaling af telefonsvarer eller IVR er derfor et afgørende tiltag, der byder kunden indenfor. Du kan læse meget mere om indtaling af telefonsvarer her.

Hvor hurtigt leveres en indtaling?

Ofte dag-til-dag med mindre andet aftales. 

Hvad koster en indtaling?

En indtaling afhænger af hvilket medie indtalingen skal bruges til. En indtaling til en landsdækkende reklamefilm er dyrere end e-learning der kun skal bruges internt. Kontakt os for at modtage tilbud

Hvordan fungerer en indtaling?

En indtaling fra os er helt enkel. Vi har eget lydstudie, du kan vælge at være med online eller du kan blot modtage den færdige fil efterfølgende. Du sender en tekst og får indtalingen tilbage.

Hvordan fungerer det med rettelser?

Dem laver vi selvfølgelig. Har vi lavet en fejl i indtalingen laver vi den ub, ellers vil der være et lille merbeløb.

Sender I bare en lydfil?

Ja det gør vi. Som udgangspunkt er indtalingen helt rå, så du selv kan bearbejde den. Ønsker du at vi laver et lydmix gør vi det uden ekstra beregning.

Kan jeg høre en prøve?

Ja det kan du. Send et par linjer til os og så får du et eksempel retur. Ring eller send det på mail.