Reklamespeaker

En god reklamespeak skaber den rette stemning. Vi har både mandestemme og kvindestemme.

Mandelig reklamespeaker

Toyota TV-reklame

Kunde: Toyota Danmark
Bureau: The & Partnership / Studie: Lee Studio
Reklamespeaker: Anders Skotlander

DGI

Kunde: DGI
Studie: VoiceArchive
Reklamespeaker: Anders Skotlander

Kvindelig reklamespeaker

Jyske Bank

Kunde: Jyske Bank
Bureau: Mayday Film A/S
Reklamespeaker: Titte Skotlander Hansen

Vindmøller Nejst Mark

Kunde: Jysk Vindenergi
Filmproduktion: Mayday Film A/S
Reklamespeaker: Titte Skotlander Hansen

Reklamespeak og firmapræsentation

Vi kan hjælpe dig med troværdige stemmer til din firmapræsentation eller reklame

En god stemme til tv-reklamer skal fange seeren og samtidig skabe en hurtig relation

Når du ser en tv-reklame eller en firmapræsentation på nettet, er det en reklamespeakers vigtigste opgave, at repræsentere dit brand eller produkt på en så professionel og korrekt måde som muligt. Det handler ganske enkelt om for dig, at finde de bedste stemmer til tv-reklamen som muligt. Få et prøvespeak fra os idag.

En god reklamespeaker lægger man ikke mærke til

Ja den er god nok. Hvis en reklamespeak virkelig er en succes, lægger man som seer faktisk ikke mærke til ham eller hende. Begynder man først at irritere sig, undre sig eller i det hele taget lytte efter stemmen istedet for budskabet, rammer speakeren skævt.

Derfor er det vigtigt, at du vælger de rigtige stemmer til reklamerne.

Gode stemmer til tv-reklamer

Relationen mellem seeren og reklamespeakeren skal hurtigt etableres, så der skabes et fortroligt og troværdigt bånd mellem dem.

Du skal derfor nøje udvælge dine stemmer hvad enten det er til firmapræsentation, corporate video, firmareklamer eller andet der skal fortælle om din virksomhed eller produkt.

Troværdige stemmer hænger ikke på træerne

Der findes et hav af gode stemmer ude på nettet. Men det handler for dig om at finde en eller flere gode stemmer der er troværdige og rare at lytte på.

Vi tilbyder både mandestemme og kvindestemme og laver gerne et gratis prøvespeak for dig, så du kan høre om vi passer til opgaven. Kontakt os her. 

Stemmer til reklamer

Hvad enten du skal lave reklamefilm til fjernsynet eller biografen - eller en firmapræsentation til nettet, så hjælper vi dig gerne med at finde den eller de rette troværdige stemmer.

Du sender en færdig tekst og vi sørger for at lave indtalingen og du modtager en fil, der er klar til at lægge på din video.

Firmareklamer eller firmapræsentationer - vi har stemmerne

Når du skal vælge den rette stemme til din firmapræsentation skal du nøje overveje hvordan stemmen og tonelejet skal være.

Det er også en god ide at tale med speakeren om netop det emne, så stilen og tonen rammes korrekt.

En dygtig reklamespeaker har mange strenge at spille på, så du behøver ofte blot at give to eller tre stikord, før speakeren forstår budskabet. Jo flere ord jo mere besværligt gør du det for speakeren.

Andre former for reklamespeak

Vi laver indtaling af en lang række produktioner. Blandt andet telefonsvarer speak eller indtaling til jeres IVR system.

Tjek også speak til radiospots.

Tag fat i os hvis vi skal give en pris eller lave en prøve på din reklamespeak.

Spørgsmål vi får om reklamespeak

Hvad er en god reklamespeak?

Den er kort og præcis og der er tid til at fortælle jeres budskab ordentligt. Vi hjælper gerne med at rådgive - ring eller skriv til os her

Hvad koster en reklamespeak?

Det afhænger af medie og længde. Send din tekst til os med beskrivelse af hvor det skal vises, så kommer vi lynhurtigt retur. 

Hvor hurtigt leverer I min reklamespeak?

Ofte indenfor et par dage. Med mindre vi aftaler andet. Vi er i tæt dialog under hele processen og vi tager dig i hånden.

Kan jeg være med?

Ja det kan du sagtens. Du kan være med på fx Skype, Teams, Zoom eller andet. Så kan du guide os og godkende speaken. 

Hvad med rettelser?

Dem laver vi selvfølgelig. Er det en fejl i vores speak laver vi den naturligvis uden beregning. Er det en justering af manus kommer der en lille ekstra udgift.

Hvad med betaling?

Den klarer vi efterfølgende, vi fremsender faktura.

Hvilken lydfil leverer I?

Den du ønsker. Hvis ikke vi aftaler andet leverer vi en rå wav-fil i høj kvalitet. Hvis du ønsker vi skal mixe speaken, gør vi gerne det uden ekstra beregning.