Telefonsvarer speak

Professionel indtaling af speak til telefonsvarer eller IVR. Hurtig og sikker levering. Her kan du høre et par eksempler.

Den rigtige stemme til din telefonsvarer

Vi kan hjælpe dig ....

Vælg den rigtige speak til din telefonsvarer

En telefonsvarer er kundens første møde med din virksomhed. Eller dig som privatperson. For alle har nemlig brug for en god telefonsvarer speak og vi leverer til begge. Vi laver den for dig så du bare skal lægge den ind i dit system. Send teksten til os, så får du den færdige telefonsvare speak retur.

God speak til telefonsvarer køsystemer

Når du skal skrive teksten til din speak til telefonsvarer, skal du sørge for at holde det kort og præcist. Skær så meget af teksten væk, som det er muligt.

Så har du en kort og præcis tekst som er klar til indtaling.

Det er også en god idé at tænke alle processer igennem. Sørg for at få lavet alle på én gang. Det er der flere grunde til. For det første vil det ganske enkel blive billigere for dig, da vi kun skal i studiet én gang. Dernæst vil det være den samme lyd på alle beskederne.

Der kan naturligvis sagtens tilføjes flere beskeder senere, hvis der kommer ændringer, justeringer eller nye muligheder.

Få en personlig telefonsvarer

Det er altså ikke kun store virksomheder, der kan have god nytte af en telefonsvare speak.

Også enkeltpersoner er velkomne. Det ligger ikke alle ligetil at lave en person velkomsthilsen på sin telefonsvarer. Måske bliver der mumlet lidt for meget, måske bliver du nervøs eller måske har du bare ikke lyst.

Derfor kan du sagtens tage fat i os, så laver vi den til dig. Husk at have din tekst klar, den kunne foreksempel lyde:

"Du har ringet til Lars Larsen. Jeg kan ikke tage telefonen ligenu, men læg en besked eller send mig en mail på lars@larsen.dk. Hav en dejlig dag!".

Spørgsmål om telefonsvarer speak

Laver I kun telefonsvarer speak til virksomheder?

Nej vi laver også til private, der vil have en lidt bedre lyd og en professionel stemme. Du kan vælge kvindestemme eller mandestemme

Hvad koster en telefonsvarer speak?

Er du privatperson laver vi den for 500 kroner plus moms. Er du en virksomhed med mange beskeder starter prisen ved 3.500 plus moms. Men tag fat i os, så laver vi en pakke der passer. 

Leverer I en færdig fil?

Ja det gør vi. du kan få den rå så du selv kan bearbejde lyden. Eller vi kan levere den opdelt og navngivet efter dine ønsker. 

Hvor hurtigt leverer I?

Typisk dag-til-dag hvis ikke andet aftales.